Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:21 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Internaţională a Fericirii, poliţistul Marian Godină şi-a publicat fluturaşul de salariu

ro

20 Mar, 2017 20:13 6541 Marime text
De Ziua Fericirii, poliţistul Marian Godină a decis să-şi facă publică leafa pe care o încasează după 11 ani de muncă. Acesta şi-a fotografiat fluturaşul de salariu şi a postat imaginea pe contul său de Facebook. 

"Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că polițiştii au salarii nesimțite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiați şi să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție? Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la "total acordat pe card" ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil" - este mesajul postat de Marian Godină pe contul său de Facebook.


Imediat prietenii săi virtuali s-au grăbit să comenteze astfel că în doar două ore de la postare s-au adunat peste 500 de mesaje. Unora Marian Godină le-a răspuns, având în vedere că aceştia nu considerau că sde justifică salariul pe care acesta îl primeşte.

"... ai o meserie frumoasă. Ai ajuns vreodată acasă cu hainele rupte după ce te-ai tăvălit cu vreun nebun? Ai fost citat pe la parchet măcar de vreo 10 ori? Ai fost dat în judecată în legătură cu serviciul? Îți poți lua concediu în decembrie? Lucrezi duminica? Dar în noaptea de revelion a vrut vreunul să îti dea cu o sticlă în cap când tu erai la muncă? Te-a scuipat vreunul în timp ce lucrai? Au venit vreo 5 să îți înconjoare biroul şi să te amenințe că nu mai scapi viu? Eu am pățit tot ce te-am întrebat pe tine. Plus multe altele care nu îmi vin acum" - este doar unul dintre mesajele poliţistului Marian Godină către unul dintre amicii virtuali care au considerat că acesta primeşte prea mulţi bani. .
.


Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii