Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 24 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să afli cine s-a uitat pe profilul tău de Facebook

ro

09 Feb, 2015 13:51 2272 Marime text
Foarte mulţi dintre cei care avem cont pe Facebook suntem curioşi să aflăm cine ne verifică cel mai des profilul.

Cele mai multe aplicaţii care pretind că îţi arată cine s-a uitat frecvent pe profilul tau de Facebook sunt false. Unele dintre ele caută doar să obţină acces la datele tale şi la lista ta de prieteni, aşa că mai bine nu le dai „Like" sau nu le instalezi, informează România TV.

Cu toate ca Facebook nu-i arata niciunui utilizator cine i-a verificat profilul, unii spun că ne sugerează, prin diverse metode, cine ar fi „urmăritorii" noştri cei mai apropiaţi.

Se spune că lista de prieteni este un indiciu în acest sens. Când te uiţi pe propriul profil la secţiunea „Friends" („Prieteni"), îţi apare o listă cu nume aparent într-o ordine aleatoare. De fapt, este posibil ca o parte dintre aceşti prieteni sp fie aşezaţi în ordinea frecvenţei cu care se uită la tine pe profil. Ai remarcat, probabil, deja, că primii care apar în acea listă sunt cei cu care comunici cel mai des pe Facebook Messenger, cu care schimbi cele mai multe „Like-uri" şi comentarii la postări, anunţă România TV.

Cu toate acestea, dacă observi, printre primii prieteni, persoane cu care nu prea vorbeşti pe Facebook, sunt mari şanse ca ei să apară acolo pentru că se uita des pe profilul tău. Aceste informaţii nu au fost, însă, confirmate de Facebook.


Sursa: România TV
Sursa foto: mirror.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii