Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a ajuns Voicu senator Noi confesiuni din stenograme

ro

20 Mar, 2010 15:18 1946 Marime text

cata_voicu.jpgCătălin Voicu a candidat în colegiul senatorial din sectorul 5 deoarece era cel mai sigur. Ideea i-a aparţinut lui Marian Vanghelie care acolo avea cei mai mulţi votanţi. Dintre cei care i-au acordat încrederea nu au lipsit nici personaje din lumea interlopă, sfătuite chiar de poliţişti. Cum a ajuns Cătălin Voicu senator reiese chiar din discuţiile interceptate de procurori şi prezentate de HotNews.

Cătălin Voicu: Când s-au trecut la ăia, Vanghelică a fost, a vrut să fie foarte sigur că ies!

Cristian Jipa: ahh.. am înţeles!

Cătălin Voicu: Şi Vanghelie nu îşi putea ris.. n-a vrut să rişte nicio secundă, şi când s-au făcut simulările de către.. Zgonea.

Cristian Jipa: Colegii da, îhî.

Cătălin Voicu: A zis că cel mai sigur colegiu la Senat e ăsta, din Buu.. tot Bucureştiul. Pentru că e un colegiu foarte controlat de.. votanţi de-ai lui Vanghelie. Şi inclusiv cu lumea interlopă. Pentru că o mare parte din.. au treabă cu el. Unde voturi mi-am luat aproape în unanimitate. În zona aia, cea mai rău, cea mai săracă din Zăbrăuţi, Ferentari, Amurgului... ăh, Iacob Andrei, zonele astea, care sunt .. Toporaşi. (...)

Cătălin Voicu: Au fost băieţii mei de la Poliţie, şefii de secţii şi Vanghelie care a dat mesajul. I-a chemat şefii de secţie pe toţi.. "Bă, vedeţi omul ăsta este om care toată ziua ăsta ne-a ajutat pe noi toţi".. eu am răspuns de Parchetul din.. toţi erau ba arestaţi, ba băgaţi în banditism, erau tineri şi am crescut odată cu ei. 

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii