Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:22 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSAT se reunește mâine. Pe ordinea de zi, stadiul şi evoluţia Proiectului Unităţile 3 şi 4 de la CNE Cernavodă

ro

26 May, 2016 16:41 847 Marime text
Mâine, de la ora 11.00, o ședință a CSAT, condusă de președintele Iohannis, se va desfăşura la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi numărându-se situația actuală a sistemului de sănătate publică.
 
De asemenea, vor fi incluse subiecte referitoare la activitatea desfășurată de către Serviciul Român de Informații în anul 2015 și principalele obiective pentru anul 2016. Subiectele din CSAT vor viza şi strategia militară a României, programul privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă, stadiul îndeplinirii obiectivelor și priorităților MApN, stabilite prin Directiva de planificare a apărării, în anul 2015, forțele armate ale țării noastre care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2017, mandatul României la Summitul NATO 2016 de la Varșovia, stadiul și evoluția Proiectului unitățile 3 și 4 de la CNE Cernavodă.
 
În cadrul ședinței vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru securitatea națională, notează Administrația Prezidențială.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii