Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 10 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu - “Dreapta nu poate exista decât în sau alături de PNL”

ro

07 Mar, 2014 21:36 1860 Marime text
„În România, de 24-25 de ani, există un singur partid care a fost și este și rămâne nedezmințit de dreapta, prin program, prin origini, prin activitatea politică, indiferent că a fost la putere sau în opoziție. Nu am avut niciodată pretenția monopolului, nu am avut niciodată pretenția că în România nu mai pot exista oameni de dreapta, grupuri de dreapta sau chiar partide de dreapta, dar nu am <cumpărat > niciodată ideea că cineva poate deveni în 24 de ore de dreapta, ideea că orice partid care este înființat peste noapte de președintele în exercițiu e de dreapta și nici măcar faptul că oricine este împotriva PSD-ului este prin asta de dreapta”, a declarat, vineri, liderul PNL, Crin Antonescu, aflat la Constanţa pentru a participa la Delegaţia Permanentă a Filialei de la malul mării.
Întrebat dacă PNL ia în calcul acum, ulterior ieşirii de la guvernare, formarea unei alianţe cu alte partide, preşedintele liberal a spus că, date fiind recentele evenimente, PNL nu are „un dor de alianţă”.
Antonescu a precizat că partidul îşi va desfăşura în continuare “activitatea pe dreapta”:  “Dorim să ni se alăture sub orice formă orice persoană, grup și, la o adică, partid care este de dreapta, care are compatibilitate cu noi. În sensul acesta spunem că dreapta nu poate exista decât în sau alături de PNL., nu dintr-un orgoliu, ci dintr-o constatare practică”, a conchis liderul PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii