Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă. Tânăra vânzătoare înjungiată aseară în zona Delfinariu a decedat. Două fetițe au rămas orfane (galerie foto + video)

ro

28 May, 2016 06:27 43485 Marime text
Potrivit ultimelor informații tânăra vânzătoare înjunghiată aseară, în jurul orei 21.30, în Zona Delfinariu a decedat.
 
Informația a fost confirmată de medicul Diana Tatarici de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
Tânăra se numeşte Adriana Farcaş şi lucra în ture cu sora ei Roxana Nemţanu. Femeia are două fete, uhna de 6 şi alta de 4 ani. Ea era născută, potrivit unei colege de la un chioşc de la zona Brotăcei, în 1983.
Se pare că femeia era soţia patronului firmei care funcţionează în acest chioşc. 

Reamintim că aseară, o femeie, care lucra la chioșcul Cuget liber din stația de autobuz Delfinariu, a fost înjunghiată, de mai multe ori, de un necunoscut, care a și fugit de la locul faptei.
Imediat s-a dat alarma prin serviciul de urgență 112 și în zonă s-au adunat echipaje de la poliție, jandamerie și SMURD.
Au fost acordate primele îngrijiri medicale după care tânăra a fost transportată, în stare critică la spital.
La această oră zeci de polițiști sunt în stare de alertă și încearcă să dea de urma celui care a ucis-o pe tânără, dar și pentru a afla ce l-a determinat să o ucidă pe tânăra femeie.

Controverse dar și incertitudini: Câți criminali au fost
 
Martorii din zonă spun că au văzut un bărbat neras, tras la faţă, păr scurt, înalt cam de 1.76, care purta o jachetă neagră. Ei au apreciat că ar avea între 25-30 de ani.
Taximetriştii din zonă spun că ei au văzut doi indivizi. 
Totodată anchetatorii care caută la această oră pe criminal, sau pe criminali, iau în calcul toate variantele, deși se pare că femeia s-a luptat cu atacatorul. Rămâne de văzut
Între timp la locul evenimentului au început să apară rudele cu lumânări la locul crimei. Și trecătorii pun câte o lumânare pe locul în care a fost ucisă tânăra. 

Citește și: Anchetatorii refac traseul criminalului care a înjunghiat vânzătoarea din zona Delfinariu


Citește și: Vânzătoarea de la chioşcul din staţia de autobuz de la Delfinariu a fost înjunghiată. Femeia a murit la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Prodan Ionut 28 May, 2016 13:22 Exista camere de filmat pe toata zona, daca vor , il gasesc in mai putin de 10 20 de min. CE DRACU!