Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilul femeii ucise în accidentul rutier de la Suceava, transferat la un spital din București. Mașina implicată în accident, înmatriculată în Constanța

ro

15 Nov, 2018 16:48 1828 Marime text
Copilul în vârstă de un an şi şase luni al femeii care a murit, miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie din Suceava, va fi transferat cu un elicopter SMURD, în cursul zilei de joi, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Maria Sklodowska Curie" din Bucureşti, informează Agerpres.ro.

Potrivit şefului Secţiei ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Dorin Stănescu, copilul rănit este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi respiră fără ajutorul aparatelor, dar starea sa este în continuare foarte gravă din cauza traumatismelor multiple.

Reamintim că, o femeie în vârstă de 40 de ani a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, ambele victime au fost transportate la UPU Suceava, mama fiind în stare de inconştienţă, rănită grav. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Copilul a suferit leziuni grave şi a fost internat în stare de comă la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Din primele cercetări, autorul accidentului este un tânăr în vârstă de 26 de ani care circula cu viteză şi nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul, care conducea un autoturism înmatriculat în Constanța susţine că nu a văzut victimele.

Femeia care a murit în accident era angajată a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni.

Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele exacte ale producerii accidentului, iar pe numele autorului faptei s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, acesta fiind reţinut după comiterea faptei. 

Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii