Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil rănit în urma folosirii unei petarde. Polițiștii au aplicat sancțiuni

ro

12 Dec, 2018 22:39 1696 Marime text
Luni, 10 decembrie, polițiștii Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au demarat cercetările în cazul vătămării corporale a unui minor de 14 ani, din comuna Brazi, care, în urma utilizării unui articol pirotehnic (petardă), s-a rănit la degetul unei mâini.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit ieri că obiectul pirotehnic i-a fost vândut copilului de către o vânzătoare de la un magazin din satul Negoiești.

Cu ocazia controlului efectuat de polițiștii din localitate la societatea respectivă, nu au fost găsite la vânzare materiale pirotehnice, însă au fost găsite, fără documente de proveniență, 3 sprayuri iritant-lacrimogene, 8 litri băuturi spirtoase, 23 fiole insecticid și 72 pungi grâu pentru combaterea rozătoarelor.

Cu aceeași ocazie, s-a constatat că societatea nu deținea autorizație pentru comercializarea produselor de protecție a plantelor.
În cauză, au fost extinse cercetările cu privire la vânzătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „efectuare a oricăror operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”;

De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 lei, fiind ridicate în vederea confiscării bunurile mai sus enumerate.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Brazi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii