Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:08 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în restaurantele și barurile din Constanța. Polițiștii locali au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea legii fumatului

ro

13 Jan, 2018 15:54 1119 Marime text
În data de 12.01.2018, în intervalul orar 22:00 — 06:00, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanța, în colaborare cu lucrători din cadrul Secţiei 3 Poliţie şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, au acţionat pe raza municipiului Constanţa, în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii şi liniştii publice, consumului produselor din tutun în spaţiile publice închise tip bar sau restaurant, precum şi pentru respectarea orarului de funcţionare, aprobat prin autorizaţia de funcţionare emisă de autoritatea publică locală.
 
Potrivit directorului general al Poliției Locale Constanța, comisar șef Tudorel Dogaru, în urma verificărilor efectuate s-au constatat următoarele:
 
- a fost încheiată o notă de constatare şi aplicate un număr de patru sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 349 / 2002, modificată cu Legea nr. 15 / 2016 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului de tutun,
- au fost efectuate un număr de patru verificări sonometrice în scopul stabilirii gradului de disconfort fonic al populaţiei, generat de activitatea unităților economice.
 

”Menţionăm faptul că astfel de acţiuni se vor destăşura în mod periodic, în scopul prevenirii şi combaterea încălcării normelor legale în vigoare, precum şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică” – a mai transmis comisar șef Tudorel Dogaru.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii