Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:24 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Container sosit din China Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1,6 milioane de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

06 Dec, 2017 13:04 1038 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, având ca destinatar o societate comercială din București.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 9.762 bucăți jocuri, 5400 bucăți textile și 2.000 bucăți încărcătoare telefoane mobile, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare aproximativă de 1.627.480 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii