Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:49 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl Simonei Anastasia Constantin Tănase, fost comisar al Gărzii Financiare Constanța, găsit de ANI cu avere nejustificată

ro

06 May, 2015 16:42 3481 Marime text
 
Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de de 4.740.262,66 Lei (aprox. 1.143.562,32 Euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de către Constantin Tănase, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanța, împreunã cu familia, în perioada 1 ianuarie 2000 - 31 decembrie 2011.
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Constantin Tănase, împreunã cu familia, în perioada exercitării funcției publice.
 
Într-un comunicat de presă remis redacției cotidianului Ziua de Constanța, Biroul de presă al ANI arată: “Constantin Tănase a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluatã a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”.

Constantin Tănase este tatăl Simonei Anastasia Tănase, tânăra care a nenorocit un pensionar într-un accident rutier petrecut în fața Teatrului Fantasio.

Citește și TREI ANI CU SUSPENDARE PENTRU ANASTASIA TĂNASE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii