Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:24 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, invitați la o conferință la Centrul de Excelență și Servicii Tomis. Ce subiecte sunt dezbătute

ro

26 Sep, 2018 14:43 747 Marime text
În România sunt mii de consumatori care au probleme cu băncile: cei mai mulți (40%) se plîng de comisioanele mari la serviciile financiare. 39% spun că trece prea mult timp pentru soluționarea unei solicitări, potrivit unui studiu Kantar comandat de CSALB.

Numai anul acesta, peste 200 de consumatori au obținut de la bănci, cu ajutorul CSALB, reducerea sau eliminarea comisioanelor, scădere ratelor la credite sau chiar ștergerea întregului sold rămas de achitat.

Dintre acești consumatori, 10% sunt din Constanța.

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB) este o instituție înfințată la solicitarea Comisiei Europene și intermediază gratuit, și în mai puțin de 3 luni, negocierea dintre clienți și bănci/IFN-uri.
 
CSALB, cu sprijinul Consiliul Județean Constanța și al ANPC au plăcerea de a vă invita la conferința de presă Caravana CSALB la Constanța, unde vor participa reprezentanții CSALB, ai autorităților locale, ANPC și asociațiilor de consumatori.

Vom răspunde la întrebările presei despre problemele întâmpinate de consumatorii care s-au adresat CSALB, litigiile pe care aceștia le-au avut cu băncile sau IFN-urile și procedura pe care aceștia au parcurs-o pentru a intra în negociere cu instituțiile financiare.

Conferința face parte din „Caravana CSALB” –  o serie de întâlniri organizate în mai multe orașe din țară.
 
Evenimentul are loc joi, 27 septembrie 2018, începând cu ora 09.30, în sala de conferințe a Centrului de Excelență și Servicii Tomis (Strada Nicolae Titulescu nr 32).
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii