Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, pe lista câştigătorilor Media Music Awards

ro

05 Oct, 2012 11:21 3096 Marime text

img_5684.jpgPeste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediţie a Media Music Awards, evenimentul care a devansat în profesionalism şi audienţă orice gală de premii muzicale organizată în România. Cei mai de succes artişti ai anului, cei care au avut, graţie impactului la public, cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au susţinut recitaluri live şi au fost premiaţi la diverse categorii.

Eleganţă pe covorul roşu

Pe covorul roşu din Piaţa Mare şi-au făcut apariţia, începând cu orele 18.30, coborând din limuzine vintage şi asaltaţi de fani şi de camelere de filmat şi fotografiat, Antonia, Alex Velea, CRBL, Vunk, Deepcentral, Andreea Bănică, Laurenţiu Duţă, Smiley, Anda Adam, Ellie White, Corina, Mandinga, Andra.

Artistele au strălucit în rochii elegante care le-au pus în evidenţă siluetele de vis, le-au descoperit părţi ale trupului şi chiar, în cazul lui Ellie White, i-a accentuat pântecul, solista fiind însărcinată în opt luni.

Artiştii au petrecut seara în cortul VIP, situat, peste zona pubicului, în faţa scenei mari unde, o mare parte dintre ei, au şi cântat. Pe o a doua scenă, ei au urcat pentru a-şi ridica trofeele, transformând astfel totul într-un show foarte dinamic.

Gala a fost prezentată de Cristi Niţu şi Ana Moga şi a inceput, conform programului, la orele 19.00 fix, totul derulându-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Pe scena cea mare, îmbogăţită cu un joc de lumini fantastic şi cu ecrane cu led pe care au rulat jocuri grafice, au cântat Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurenţiu Duţă & Andreea Bănică, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Loredana, Corina, Andra & What's Upp şi Mandinga.

Artiştii au ales că cânte atât hiturile lor din acest an sau din anii trecuţi, precum şi piese în premieră, aşa cum a fost cazul Andei Adam.

Artista a îmbrăcat o ţinută sport din cea mai recentă colecţie Jeremy Scott şi a interpetat live noua ei piesă care le-a adus fanilor plăcuta amintire a perioadei Selecta. În pauzele dintre recitaluri, artiştii au fost premiaţi, urcând pe scena cea mică pentru a-şi ridica trofeele din sticlă.

img_5595.jpg

Câştigătorii Media Music Awards

Best New Artist - Alex Mica

Best Song - Connect-R - Vara nu dorm

Fastest Climber - Connect-R - Vara nu dorm

Best Female - Antonia

Best Featuring - CRBL feat Helen

Kiss Award - Alex Velea

Best Rock - VUNK feat. Antonia - Pleacă

Best Pop - Smiley - Dead Man Walking

Fans Like Award - Antonia

Best Video - VUNK feat. Antonia - Pleacă

Best Male - Smiley

Best Dance - Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică - Shining Heart

Media Forest Award - Andra

Best Online Trilulilu - Mandinga - Zaleilah

Best Hip Hop - Guess Who

Premiul Urban.ro - Inna

Best Group - Voltaj

Best Comeback - Ellie White

Premiul de excelenţă - Loredana

Media Music Awards a fost cea mai profesionistă gală de premii muzicale din România, atât din punctul de vedere al organizării impecabile, cu o precizie elveţiană, cât şi din cel al trofeelor acordate.

Evenimentul a fost organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marc 05 Oct, 2012 12:41 In Piata Mare din Sibiu nu intra nici macar 20.000 de oameni, in total, fara scene, corturi, etc. Aseara au fost maxim 7.000 de oameni acolo si o spune Jandarmeria. De asta presa romana nu mai e citita si moare, ca inventeaza stiri din orice si umfla orice !