Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:15 17 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, sub atenționare de cod galben de vânt Echipele Primăriei Constanța au acționat pentru înlăturarea crengilor rupte (galerie foto)

ro

23 Feb, 2019 11:04 909 Marime text
Constanța se află până la ora 14.00 sub atenționare cod galben de vânt puternic! 
 
Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, vântul  va depăşi la rafală 55 – 70 km/h. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între –4 grade și –1 grad și minime între –8 și –5 grade.
 
Noaptea trecută, 9 autospeciale tip sărăriță au împrășiat material antiderapant pe bulevardele principale, străzile secundare și podurile din oraș. În prezent, în municipiul Constanța, traficul se desfășoară în condiții normale.

Tot noaptea trecută, ca urmare a vântului puternic, mai multe crengi s-au rupt și au căzut. Echipele Primăriei Municipiului Constanța au intervenit pentru degajarea trotuarului.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere în continuare, Primăria Constanța face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. 

Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă - 0737552271.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii