Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Sesiuni de informare anticorupție cu prilejul "Zilei Internaționale Anticorupție"

ro

29 Nov, 2017 08:54 1425 Marime text
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanţa, în colaborare cu Primăria Oraşului Hârşova vor desfășura, în data de 29 noiembrie, mai multe sesiuni de informare anticorupție la care vor participa atât lucrătorii Serviciului Public de Poliţie Locală Hârşova, cât şi funcţionarii publici din cadrul Primăriei Oraşului Hârşova.

Activităţile se derulează în scopul în scopul creșterii gradului de responsabilizare și conștientizare a personalului din  instituțiile publice în raport cu cetățeanul, precum și în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul funcţionarilor publici din cadrul administrației publice locale.

Potrivit comunicatului, începând cu data de 29.11.2017, pe raza oraşului Hârşova au fost amplasate două bannere inscripționate cu mesajul preventiv "ÎMPREUNĂ DEMOLĂM CORUPȚIA!", iar pe monitoarele principalelor instituţii publice din localitate vor rula materiale informative referitoare la prevenirea corupției. Locuitorii oraşului Hârşova vor avea astfel posibilitatea actualizării cunoștințelor despre infracțiunile de corupție și identificării instrumentelor aflate la îndemâna tuturor pentru a sesiza aceste fapte.

Aceste activităţi preventive se înscriu într-o serie mai amplă de manifestări dedicate ,,Zilei Internaționale Anticorupție – 9 Decembrie”, care vor avea loc pe raza judeţului Constanţa în perioada următoare.

La nivel local, D.G.A. este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Constanţa, al cărui sediu se află în municipiul Constanţa, Aleea Zmeurei nr. 3 (incintă Garda de Coastă Constanţa), telefon/fax 0241- 64 74 95.

Cetățenii județului Constanţa care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită TelVerde anticorupție a D.G.A. 0800.806.806, prin e-mail la adresa: constanta.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii