Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Scandal într-un autobuz de călători. Polițiștii locali au încătușat un bărbat recalcitrant (video)

ro

22 Jan, 2019 14:23 2965 Marime text
Polițiștii locali acționează zilnic în mijloacele de transport în comun ale RATC pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

”Recomandăm persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să aibă un comportament public civilizat, să respecte dispozițiile polițiștilor locali, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte, care să ducă la identificare pentru a nu se ajunge la situații similare cu cea din data de 20.01.2019, ora 14.30, când o persoană de sex masculin, care se afla în autobuzul de pe linia 42, tulbura liniștea călătorilor prin faptul că asculta muzică pe telefonul mobil la un nivel maxim de sonorizare. 
Menționăm că acesta prezenta un factor de risc pentru cetățeni prin atitudinea agresivă si limbajul trivial” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

În momentul în care a fost interceptat de către oamenii legii, barbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse, refuzând să se legitimeze și încercând să fugă, fapt pentru care polițiștii locali au recurs la folosirea forței(încătușare), coborârea acestuia din autobuz și conducerea la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea stabilirii identității.

Pentru faptele sale a fost sancționat contravențional cu amendă de 300 lei.

”Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot semnala fapte antisociale ce țin de ordine și siguranță publică-0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 



Sursa foto-video: Facebook/Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii