Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța S-a ales cu un dosar penal pentru organizarea de jocuri clandestine

ro

20 Aug, 2018 10:52 2296 Marime text

La data de 18 august a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
 
Bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, prins în flagrant delict de polițiștii constănțeni.
                                                                                                                
La data de 19 august, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, bănuit de comiterea faptei.
    
Astfel, la data de 19 august, bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict de polițiștii constănțeni, în zona falezei din stațiunea Costinești, în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba–neagra”, folosind trei cutii din carton, un preș și o bilă, specifice jocului.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii