Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Produse de igienă personală şi artificii de tort, confiscate de poliţiştii de frontieră

ro

16 Nov, 2018 13:12 1267 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București, al cărei administrator este un cetăţean român, în vârstă de 74 de ani, care are domiciliul pe raza municipiului Târgu Jiu.
    
În urma controlului, au fost descoperite 200 seturi produse igienă personală, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 147.200 lei.
 
De asemenea, în data de 14.11.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov, al cărei administrator este un cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, care are domiciliul pe raza municipiului București.
   
În urma controlului, au fost descoperite 14.400 artificii pentru tort în valoare de 24.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
 
În toate cazurile, bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Sursă foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii