Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:22 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea, un nou contract cu Deltalact SA în programul „Laptele și cornul“ (document)

ro

23 Sep, 2016 17:16 1781 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Deltalact SA va furniza și anul acesta produse lactate pentru elevii din clasele I-VIII din învățământul de stat și privat precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de patru ore, după ce a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Constanța.
 
Contractul este valabil pentru 36 de zile de școlarizare, în perioada 12 septembrie – 1 noiembrie 2016.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 593.163 lei. Atribuirea s-a făcut prin negociere fără anunț de participare, dată fiind situația de urgență extremă. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Ce spune Registrul Comerțului despre Deltalact SA

Deltalact SA s-a înființat în 1990 și are sediul social în Tulcea, strada Prislav, nr. 164. Societatea are un capital social subscris de 502.095 lei, integral vărsat.  Ca acționar în firmă, potrivit documentației de la Registrul Comerțului apare doar SC Stilva-Prodcom SRL cu un aport de capital de 61.395 lei.
 
Firma se ocupă cu producția de lapte și  produse din lapte (iaurt,lapte bătut, unt, telemea oi-vaci-mixtă, cașcaval, brânză topită, lapte UHT 0.200).
 
Din 2013, Deltalact SA a adjudecat contractele scoase la licitație de Consiliul Județean Tulcea pentru furnizarea de produse lactate și mere pentru elevii preșcolari și din clasele I-VIII.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației publice 

Ti-a placut articolul?

Comentarii