Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:43 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean are din nou reprezentant în Consiliul de Administrație al Aeroportului de la Kogălniceanu

ro

20 Jan, 2020 12:53 2801 Marime text
Ministerul Transporturilor a dat curs solicitării Consiliului Județean Constanța se convocare a unei noi ședință a Adunării Generale a Acționarilor Societății Naționale Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu.
În cadrul ședinței care a avut loc astăzi, membri AGA au decis să coopteze din nou reprezentantul CJ în Consiliul de Administrație al Aeroportului.
Astfel, administratorul public al județului Constanța, Mirela Matichescu revine în CA-ul de la aeroportul Kogălniceanu.
Prin cooptarea acesteia, a pierdut funcția de administrator tulceanul Geambazu Nicu Daniel - membru PNL Tulcea. Mai multe detalii în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța.
 
Citește și: PSD a fost ras din CA-ul Aeroportului Kogălniceanu. CJC a rămas fără reprezentant şi cere o nouă convocare a AGA şi vot cumulativ (document + galerie foto)
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/deschidere-editie/psd-a-fost-ras-din-ca-ul-aeroportului-kogalniceanu-cjc-a-ramas-fara-reprezentant-si-cere-o-noua-convocare-a-aga-si-vot-cumulativ-document-galerie-foto-709800.html?print
Citeşte şi:
Ministerul Transporturilor a eliminat reprezentatul CJC din Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Iată noul Consiliu de Administraţie
Consiliul de Administraţie al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, împănat cu pesedişti (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii