Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert maraton pe plaja dintre Saturn și Venus 3 Sud Est, Holograf şi Voltaj, la Black Sea Arena (galerie foto)

ro

03 Aug, 2014 18:24 2664 Marime text
Mii de de spectatori, turiști şi localnici au asistat, aseară, la cel mai mare spectacol de muzică românească, pe plaja dintre Saturn și Venus. Sub deviza Europa FM - Live pe Plajă, concertul de la malul mării a adus pe scena de la Black Sea Arena cele mai apreciate și cunoscute vedete care au încins atmosfera mai bine de cinci ore, în aplauzele publicului. Cei care au dat startul mega petrecerii  au fost cei de la 3 Sud-Est, care le-au reamintit fanilor de melodiile lor de la sfârșitul anilor 90. Fanii de toate vârstele au cântat cele mai populare piese ale celor trei băieți care se bucură de succes cu noul album, dovedind că sunt în continuare una dintre cele mai iubite trupe românești. 
 
Următorul artist întâmpinat cu urale de publicul care-a depășit toate așteptările organizatorilor a fost Smiley, aflat pentru a doua oară pe scena „Live pe Plajă”. Conform organizatorilor, invitata specială Oceana a încins apoi nisipul cu un recital extraordinar, împreună cu dansatoarele ei energice, alături de care publicul a ținut ritmul la fiecare piesă. Și pentru băieții de la Holograf, obișnuiți ca publicul să le știe toate cântecele din repertoriu, a constituit o surpriză, mulțimea care le-a fost alături. Ștefan Bănică a mulțumit, la rândul său, spectatorilor care i-au fost alături și de această dată, artistul reușind să electrizeze cu piesele și energia sa debordantă marea de fani veniți din toate colțurile țării. Trupa Voltaj a încheiat, ca și anul trecut, concertul Europa FM "Live pe Plajă”, în aplauzele mulțimii. 
 
“Concertul Europa FM alături de Liberty Parade sunt și vor rămâne evenimentele preferate de miile de spectatori, care vin special în perioada de desfășurare a spectacolelor,  pe plaja dintre Saturn și Venus, să cânte și să danseze, să simtă vibrația muzicii preferate”, a precizat edilul Radu Cristian. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii