Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colet suspect expediat din Spania. Ce au găsit procurorii DIICOT în pachet. Un bărbat a fost reținut (galerie foto)

ro

01 Feb, 2019 15:08 1564 Marime text
La data de 31.01.2019 procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict,pe raza municipiului Slatina, în urma căreia au depistat două persoane, în vârstă de 17 și respectiv 42 de ani, în timp ce ridicau un colet expediat din Spania care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.

Potrivit DIICOT, în interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.cocaină.

”La data de 30.01.2019 procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului N. V., pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc. 

În cursul zilei de astăzi, inculpatul N. V. va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile” - au mai precizat procurorii DIICOT.

Sursa foto: DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii