Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cofetăria Silvian a fost redeschisă. Problemele depistate au fost remediate

ro

15 Sep, 2017 19:12 5184 Marime text
Cofetăria Silvian din Constanța, închisă la sfârșitul lunii august după un control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța care  acos la iveală mai multe probleme, a fost redeschisă. 

La intrare a fost amplasat un banner care încearcă să facă vizibil faptul că localul a fost redeschis și își așteaptă clienții. 

Directorul CJPC Constanța, Horia Constantinescu a confirmat pentru ZIUA de Constanța faptul că problemele constatate la laboratorul cofetăriei Silvian au fost remediate și agentul economic a făcut solicitare pentru redeschidere. 

Reamintim că, la sfârșitul lunii august comisarii CJPC Constanța au stabilit pentru SC Silvian Star SRL, societatea pe care funcționează cofetăria Silvian, o amendă de 20.000 lei pentru neregulile constatate. În plus, s-a luat decizia opririi temporare a prestării serviciilor pentru produsele și semipreparatele pe stoc și a fost efectuată propunere de închidere pentru cel mult 6 luni.
 
Decizia a fost luată după ce în urma unui control efectuat la laboratorul Cofetăriei Silvian au fost descoperite mai multe nereguli. Comisarii au găsit produse expirate de 16 ani, dar și produse care erau depozitate și preparate în condiții improprii.

Citește și: 

Laboratorul cofetăriei Silvian din Constanța, verificat de CJPC. Multiple deficiențe constatate. S-a decis închiderea acestuia (galerie foto + video)

Amendă de 20.000 de lei pentru Cofetăria Silvian. Comisarii CJPC propun închiderea acesteia pentru 6 luni

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii