Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA a făcut un control la Telekom Canalul cu sigla OTV a încetat emisia

ro

13 Nov, 2014 23:02 3394 Marime text
Canalul care promova sigla fostei televiziuni OTV şi care a apărut marţi în grila platformei de satelit Telekom TV şi-a încetat emisia, în contextul în care Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a trimis o echipă de control la compania Telekom, relatează Mediafax.

„Am trimis o echipă de control în această dimineaţă la Telekom şi (OTV, n.r.) nu era retransmis. Partea tehnică (a companiei Telekom, n.r.) prezentă la momentul controlului a spus că a făcut în cursul zilei de ieri probe tehnice, dar că dintr-o eroare nu s-au asigurat că nu puteau să le facă, fiindcă nu aveau acord de retransmisie”, a declarat, în această seară, pentru Mediafax, Laura Georgescu.

Potrivit Mediafax, ea a mai spus că reprezentanţilor companiei Telekom le-a fost atrasă atenţia de către echipa CNA că, dacă intenţionează să introducă în grilele Telekom televiziunea OTV, trebuie să se asigure că au aviz de retransmisie în acest sens. De asemenea, potrivit articolului 74, alineatul 3 din Legea audiovizualului, distribuitorii de servicii din România pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul CNA.

Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii