Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:39 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru s-a autosuspendat din funcţiile deţinute în PNL

ro

30 Mar, 2015 10:05 1297 Marime text
Senatorul PNL de Constanţa şi co-preşedinte al PNL Constanţa, Christian Gigi Chiru a decis să se autosuspende temporar din toate funcţiile deţinute în partid.
 
Anunţul a fost făcut chiar de senator pe profilul unei reţele de socializate.
 
“Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică actuală să afecteze activitatea și imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet.
 
Vreau să-i asigur pe constănţeni şi pe colegii mei că nu mă voi opri din lupta pentru oraşul nostru, că voi fi în continuare activ şi consecvent, ca şi până acum. Mandatul de parlamentar şi votul de încredere al constănţenilor mă obligă să le apăr interesele în Parlamentul României, să merg mai departe, să lupt pentru oraşul nostru, pentru ca, în final, Constanţa să nu mai fie ca o corabie în derivă. Nu este o decizie uşoară, având în vedere numeroşii ani de activitate, ci este o decizie asumată, luată bărbăteşte, raţional, în interesul partidului.
 
De asemenea, voi fi alături de colegii mei din noul PNL, cărora le mulţumesc pentru susţinere şi pentru munca lor, pentru faptul că pun interesele oraşului nostru, Constanţa, mai presus de orice”, transmite Gigi Chiru.
 
Amintim că senatorul a fost condamnat cu suspendare într-un dosar de mită electorală, însă sentinţa instanţei nu este definitivă.
Senatorul Gigi Chiru a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că a luat această decizie pentru că nu îşi doreşte ca problemele pe care le are cu Justiţia să afecteze partidul. "După ce îmi voi clarifica toate problemele juridice, voi reveni în toate funcţiile din partid", a precizat parlamentarul. Gigi Chiru era co-preşedinte al PNL Constanţa şi, de asemenea, membru în Biroul Permanent Naţional al partidului.
PNL urmează să îşi modifice în viitorul foarte apropiat statutul. Potrivit Alinei Gorghiu, co-preşedinte al PNL la nivel naţional, modificările care vor fi aduse statutului se referă la toate etapele pe care un membru PNL le poate parcurge în cazul în care împotriva sa începe un proces penal sau o cercetare juridică.

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii