Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru îi invită pe constănţeni la „Protestul Tăcerii – Spune NU Dictaturii!”

ro

19 Jul, 2012 16:26 1641 Marime text
Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, îi invită pe constănţeni să participe la “protestul tăcerii” care va avea loc vineri, 20 iulie, la orele 18:00, în faţa Prefecturii Constanţa.

„Acest protest vine ca un răspuns la evenimentele ce au avut loc în ultima vreme pe scena politică. Prin sloganul “Spune NU dictaturii!”, atragem atenţia întregii ţări, de la malul mării, din oraşul-model al dictaturii baronilor locali, asupra pericolului în care se află democraţia în România. Prin acţiunile politice ale lui Victor Ponta şi ale lui Crin Antonescu, care îl plagiază grosolan pe Radu Mazăre, demonstrând că statul de drept este în derivă, democraţia este compromisă şi contaminată de elemente “dictatoriale”. Modul de acţiune al USL şi încercarea de subordonare politică a justiţiei şi a instituţiilor statului demonstrează că cei doi încearcă să pună pumnul în gură, cetăţenilor, să calce în picioare democraţia şi să guverneze după bunul lor plac. Cu alte cuvinte, plagiatorii lui Mazăre, Victor Ponta şi Crin Antonescu, îşi doresc să guverneze peste o ţară surdă şi mută, să controleze precum Big Brother, pentru că în tăcere, hoţii fură liniştiţi. Din aceste motive, aproximativ 1000 de cetăţeni, susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu, vor protesta în tăcere, legaţi la gură!
Îi invit pe cetăţenii să ia parte la evenimentul de mâine, din faţa prefecturii Constanţa - oraşul  preşedintelui României, Traian Băsescu - şi îi invit, de asemenea, să NU susţină demersul USL-ului de instaurare a dictaturii  în aceste momente de criză politică a democraţiei“, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii