Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:02 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru a înfiinţat „Asociaţia nemulţumiţilor de serviciile RADET”

ro

22 May, 2012 18:00 709 Marime text

Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa la mandatul de primar al municipiului Constanţa, a decis înfiinţarea unei asociaţii care să îi reunescă pe nemulţumiţii de serviciile RADET:

„În urma numeroaselor sesizări primite din partea cetăţenilor Christian Gigi Chiru, candidatul APC la Primaria Constanţa, a decis să înfiinţeze „Asociaţia nemulţumiţilor de serviciile RADET".

Foarte multe persoane reclamă preţul mare al gigacaloriei dar şi problemele pe care le întâmpină atunci când vor să se debranşeze. Conducerea RADET a pus la punct un set de condiţii obligatorii care fac aproape imposibila rezilierea contractului. Pentru a se putea debranşa, clienţii nemulţumiţi sunt obligaţi să obţină aprobarea Adunării Generale a Asociaţiei de Locatari dar şi semnături de la toţi membrii asociaţiei. E de ajuns ca doar unul dintre vecini să refuze să semneze şi atunci cel în cauză nu mai primeşte avizul de debranşare. În hârtia tip care trebuie semnată se specifică faptul că cei care rămân în continuare abonaţi RADET vor trebui să suporte costuri suplimentare din cauza vecinului care se debranşează. Din acest motiv, oamenii spun că debranşarea este practic imposibil de realizat. Manipularea Regiei de Termoficare îi ţine captivi pe constanteni si intareste pozitia de monopol a RADET care poate impune preturi aberante la gigacalorie. Asa s-a ajuns ca pretul gigacaloriei sa ajunga la 340 de lei, in timp ce costurile adevarate sunt de 170 de lei pe gigacalorie.

«Ţinând cont de sesizările oamenilor am decis înfiinţarea „Asociaţiei nemulţumiţilor de serviciile RADET" şi fac apel către toţi cetăţenii care au avut probleme să adere la ea. Primele acţiuni ale asociaţiei vor fi contestarea în instanţă a preţului gigacaloriei şi modificarea condiţiilor din cererea de debranşare. Adeziunile şi sesizările legate de activitatea celor de la RADET se pot depune la sediul Primăriei Constănţenilor din Bulevardul Tomis numărul 30» a declarat Christian Gigi Chiru".

Ti-a placut articolul?

Comentarii