Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţeni iranieni, prinşi la frontieră în timp ce încercau să iasă ilegal din România folosindu-se de documente de călătorie false

ro

24 Dec, 2018 16:44 1285 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au descoperit opt persoane, cetăţeni iranieni, care au încercat să iasă ilegal din România folosindu-se de documente de călătorie false.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în data de 24.12.2018, în jurul orei 03.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, asupra pasagerilor unui tren internaţional, care circula pe ruta Bucureşti - Viena, opt persoane s-au legitimat cu documente de călătorie slovace, slovene şi luxemburgheze.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că grupul era format din opt cetăţeni iranieni, două femei în vârstă de 24,respectiv 39 de ani şi şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 53 de ani.

"Cu privire la cele constatate, cei in cauza au declarat că au obţinut documentele de la persoane necunoscute şi că au procedat în acest deoarece voiau sa ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la cele opt persoane, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun" - au mai precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Sursa foto: Poliţia de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii