Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţeani sirieni descoperiţi în vama Sulina Copii de 3 şi 5 ani, membrii echipajului unei nave din Siria

ro

20 Jun, 2014 10:38 1378 Marime text
În  Punctul de Trecere a Frontierei Sulina, poliţiştii de frontieră au descoperit trei cetăţeni sirieni, o femeie şi doi copii minori, pe care comandantul unei nave, sub pavilion Cambodgia, îi trecuse pe lista de echipaj fără a îndeplini condiţiile legale.
 
Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sulina au afectuat controlul asupra unei nave sub pavilion Cambodgia, sosită din direcţia Siria. În urma verificărilor oamenii legii au descoperit trei cetăţeni sirieni, o femeie cu doi copii minori, cu vârste de 3, respectiv 5 ani, care erau trecuţi pe lista de echipaj cu funcţii de marinari. Femeia, de 26 de ani, nu poseda certificat de competenţă pentru funcţia de marinar, susţin poliţiştii. Comandantul navei, un cetăţean sirian, în vârstă de 35 ani, a declarat faptul că cei trei pasageri sunt membri de familie ai mecanicul-şef şi intenţiona să îi transporte în portul Giurgiuleşti din R. Moldova, mai menţionează organele de poliţie.
Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „fals în înscrisuri sub semnătură privată” şi l-au sancţionat contravenţional pe comandant cu suma de 10.000 lei pentru fiecare persoană transportată în mod ilegal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii