Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinar albanez, cu acte false, depistat la Sulina

ro

04 Mar, 2015 00:00 1994 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Sulina un cetăţean albanez, membru al echipajului unei nave sub pavilion Albania, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.
 
Nava sub pavilion Albania, sosită din direcţia Grecia, a ajuns pentru  controlul de frontieră, luni, în jurul orei 10.25. La bordul navei, asupra unui cetăţean albanez a fost descoperit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, fiind contrafăcut.
 
În urma verificărilor, a fost stabilit faptul că respectivul carnet de marinar, ce purta însemnele statului albanez, prezintă indicii de falsificare şi aparţine unui membru de echipaj, un cetăţean albanez, în vârstă de 28 de ani, încadrat pe funcţia de şef mecanic.
 
Cetăţeanul albanez a declarat faptul că şi-a procurat carnetul de marinar fără a cunoaşte faptul că acesta este falsificat, conform purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent-şef adjunct de poliţie, Marius Ovidiu Niculescu. 
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „fals material în înscrisuri oficiale“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii