Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerșetoare depistată de polițiști în zona Policlinicii Nr.2 Constanța. Ce măsuri s-au luat (video)

ro

29 Dec, 2018 15:14 3730 Marime text
În data de 29.12.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat o persoana majoră din Medgidia, aptă de munca, care apela la mila publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de un copil, în zona Policlinicii Nr.2 Constanța.

Echipajul de ordine publică a condus persoana in cauza la sediul Direcției Generale Politia Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiunii de “Folosirea unui minor in scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal.

De asemenea, politiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a mamei și  minorului. Menționăm că persoana a mai fost depistata cerșind și la începutul lunii decembrie, tot, în aceeași zonă.

 Pe această cale, cetățenii sunt rugați să se alăture campaniei D.G.P.L. Constanța: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane. 

Sursa foto&video: Poliția Locală Constanța 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii