Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

ro

04 Nov, 2012 16:48 1373 Marime text
Poliţiştii Biroului Rutier Mangalia îl cercetează în stare de arest preventiv pe Mihai A. (47 ani), pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l şi fără a avea dreptul de a conduce, permisul de conducere fiindu-i reţinut pentru cercetări într-un alt dosar. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Mangalia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Lucrătorii Serviciului Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Selamin M. (27 ani), din comuna Dobromir, care în ziua de sâmbătă a fost depistat în trafic pe raza localităţii, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Din investigaţii s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat cu bună ştiinţă de către tatăl său. Celor doi li s-au întocmit dosare penale.

Ionuţ N. (40 ani), este de asemenea cercetat, după ce a fost prins în timp ce conducea un autoturism în municipiul Constanţa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat). Şi Octavian D. (30 ani) este cercetat pentru o faptă asemănătoare, el fiind depistat şi scos din trafic în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii Serviciului Rutier îl cercetează în stare de libertate pe Daniel D. (39 ani), din Cumpăna, care în ziua de sâmbătă a fost depistat în trafic pe DN 2A, în timp ce conducea un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii