Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:35 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de Florii Cele mai amuzante SMS-uri şi urări, numai bune de trimis celor dragi cu nume de flori

ro

04 Apr, 2015 23:15 3650 Marime text
 
Peste un milion de români îşi serbează onomastica de Florii, dintre care aproape 639.000 sunt bărbaţi şi peste 665.000 sunt femei. Pentru cei în pană de idei mai jos există o serie de mesaje amuzante şi interesante care pot fi trimise celor dragi.

Mai este doar o săptămână până la Paşte şi petrecerile deja încep pentru cei cu nume de flori. În România, cele mai populare sunt numele de Viorel, Florian, Florin, Florea şi Florentin, în timp ce pentru femei Florentina, Florica, Florina şi Violeta.

În acest an, creştinii ortodocşi sărbătoresc Floriile mâine, 5 aprilie. Mai jos găsiţi cele mai amuzante şi originale mesaje de Florii.

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!”

„Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!”

„Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!”

„Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!”

„Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează la mulţi ani! unei alte flori.”

„Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!”

„Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.”

„La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel.”

„Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!”

„Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!”

„La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!”

„Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!”

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii