Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune iubitul Elenei Udrea despre reținerea acesteia în Costa Rica. Ce șanse are fostul ministru să scape din arest

ro

09 Oct, 2018 07:33 2031 Marime text
Partenerul de viață al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a povestit cum a decurs operațiunea de reținere a fostului ministru și despre fetița lor de numai două săptămâni.
 
Acesta a precizat că în ziua în care a fost reținută Elena Udrea erau la o scurtă plimbare prin fața blocului când au fost opriți de patru agenți, două femei și doi bărbați, care s-au prezentat ca fiind de la Interpol și care au spus că fostul ministru trebuie să-i însoțească.
 
Adrian Alexandrov a menționat că Alina Bica a cerut audiență cu câteva luni în urmă la șeful Interpol, mai exact s-a dus la el, i-a spus exact unde stă, numărul de telefon și dacă are vreodată nevoie de ea sau de Elena să le contacteze și se prezintă.
 
Alexandrov a vorbit pentru Antena3 și despre statutul de refugiat al Elenei Udrea, statut care ar oferi anumite drepturi: o identitate protejată, o casă conspirativă sau protecție. De asemenea, iubitul Elenei Udrea susține că după expunerea mediatică a Elenei Udrea atât el cât și fetița lor nu se simt în siguranță în Costa Rica.
 
Partenerul Elenei Udrea a menționat că fetița suferă după mama ei și că va rămâne în Costa Rica atâta timp cât va fi nevoie pentru a-și ajuta fetița și pe Elena Udrea.
 
De asemenea, Elena Udrea a spus pentru Antena3 că la dosarul pe care cei din România l-au trimis în Costa Rica cu cererea de extrădare nu există motivările condamnărilor nici în Gala Bute, nici în dosarul în care a fost condamnată Alina Bica.
 
De asemenea, Elena Udrea a precizat că nu există la acel dosar documentele privind statul ei provizoriul de refugiat, astfel că fostul ministru consideră că Interpolul nu știa că exista acel statut de refugiat.

Sursa: Antena 3
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii