Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:51 21 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce şi-a dorit, pentru azi, de ziua lui, un copil. Poliţia i-a respectat dorinţa şi l-a ajutat la sărbătorirea zilei de naştere

ro

26 Oct, 2018 18:57 17350 Marime text
Un adolescent de 14 ani și-a dori ca ziua lui de naștere să o petreacă alături de polițiști și să participe cu aceștia la o misiune. 

“Bună ziua/seara,
Aș dori ca de ziua mea (26 octombrie, fac 14 ani) să particip la o intervenție alături de poliția Bacău, mi-aș dori din tot sufletul.
Ar fi cel mai frumos cadou!
Vă mulțumesc că m-ați ascultat!”


Acest mesaj a fost trimis de Alexandru acum câteva zile pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. de facebook. 

”Ne-a impresionat această solicitare și i-am rugat pe colegii de la Bacău să aibă în atenție acest eveniment important din viața prietenului nostru” - au transmis reprezentanții MAI.

”Desigur, el i-a spus și mamei lui despre acest mesaj, iar astăzi de dimineață a întrebat-o:
-Crezi că vor veni?
-Alex, trebuie să înțelegi că suntem niște oameni modești, iar pentru noi visele nu se împlinesc. De azi ai 14 ani. Te rog să nu fii dezamăgit și supărat... astăzi este ziua ta. Să fii vesel și fericit! Hai fugi la școală!
În jurul prânzului, mama lui Alexandru a fost sunată de un polițist.
-Sărut mâna! Am o rugăminte la dumneavoastră, puteți să veniți la sediul poliției Bacău să-l luați pe Alex?
-Dar ce s-a întâmplat?
-Nimic doamnă, stați linistită! Alex a fost cu noi astăzi... a fost polițist pentru o zi. I-am îndeplinit dorința pe care a avut-o de ziua lui.
În câteva minute mama copilului era la poliție, avea lacrimi în ochi.
-Era să leșin de emoție. Vă mulțumesc din suflet că mi-ați făcut copilul fericit!” - se mai arată în mesajul transmis de MAI


Ulterior, pe contul de Facebook al MAI a fost primit următorul mesaj:

-„Vă multumesc din tot sufletul și apreciez din toata inima mea. A fost cel mai frumos cadou”! - semnat Alexandru.

”Dragă Alex, noi îți mulțumim din suflet pentru ce am simțit astăzi... pentru cum ne-ai făcut să înțelegem că fericirea stă uneori în lucruri simple. LA MULȚI ANI, COPIL FRUMOS! CU RESPECT!” - a fost mesajul transmis de MAI pentru Alexandru.

Sursa foto: Facebook/MAI

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ciprian 27 Oct, 2018 08:45 Frumos și important ca într-o zi să devii un polițist, pentru că știi mult ce înseamnă realitatea, viața
  • Andrei 26 Oct, 2018 22:29 Nu este nevoie de mult pentru a fi fericiti. Si ma bucur sa citesc stiri de acestea. Bravo raprezentantilor MAI si politiei din Bacau!