Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se va întâmpla cu aplicaţia Facebook de pe telefon

ro

01 Nov, 2016 14:56 2175 Marime text
Facebook a început să testeze mai multe funcţii similare cu cele existente deja pe Snapchat, aplicaţia rivală, informează yoda.ro. Este vorba despre o nouă camera şi mai multe funcţii de mesaje ce urmează să fie integrate în aplicaţia de mobil.

Funcţionalităţile, testate în prezent în Irlanda, includ măşti foto şi digitale - prin software customizat se poate adăuga o imagine deasupra feţei unui utilizator, similar cu ce poţi face pe Snapchat. Un alt filtru le oferă utilizatorilor posibilitatea de a transforma poze în tablouri ale unor artişti faimoşi precum Van Gogh.
 
O altă funcţionalitate numită Direct, separată de Messenger, va permite utilizatorilor să distribuie poze şi clipuri cu alte persoane sau grupuri existând posibilitatea dispariţiei. Odată postat, un clip sau o imagine care nu primeşte niciun comentariu timp de 24 de ore va dispărea. Purtatorul de cuvânt al Facebook a spus că utilizatorii vor avea doar 24 de ore la dispoziţie să revadă un clip sau o imagine de prima dată când a fost deschisă.
 
Nu există momentan niciun indiciu pentru când aceste noi functionalităţi vor fi disponibile la nivel global.


Sursa foto: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii