Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce îşi doresc, de la naşul Mazăre, cei trei tripleţi botezaţi de primarul Constanţei

ro

02 Aug, 2013 17:40 2083 Marime text
Ştefăniţă, Mihaela şi Diana Culea sunt trei fraţi gemeni din satul Cochirleni, comuna Rasova, judeţul Constanţa, care de 8 ani şi jumătate, de când s-au născut, nu şi-au cunoscut naşul care i-a botezat la biserică. „Naşul nostru este Radu Mazăre, îl cunosc de la televizor, l-am văzut cum dansează cu fetele, îmi place de el dar aici în sat nu a venit niciodată”, spune Ştefăniţă, cel mai guraliv dintre fraţi. Surorile, mai timide, îl aprobă.

Tripleţii, care nu seamnă între ei, sunt cei mai mici copii ai familiei lui Laurenţiu şi Elica Culea, care au alţi doi copii mai mari, unul de 10 ani şi cel mai mare, de 11 ani, care este bolnav, nu poate vorbi. Sunt oameni sărmani care pentru hrana de zi cu zi, muncesc cu ziua la ferma din sat. Nu au timp şi nici nu mai vor să se gândească la naşul celor trei copii. „I-a uitat, nu a mai dat niciun semn de viaţă”, atâta spun părinţii şi îşi văd de treburile lor. Copiii sunt politicoşi, îmbrăcaţi curat şi veseli.

„Aşa cum îi vedeţi, e vai de capul lor, părinţii se descurcă tare greu, de când i-a botezat primarul Mazăre atunci de alegerile generale, la biserica spitalului din Constanţa, s-a făcut tam-tam că erau trei deodată, a venit presa şi i-a filmat, de atunci nu s-a mai interesat de ei” îşi arată indignarea mătuşa copiilor, Niculina Iordache.

Citiţi mai mult: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii