Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:24 09 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a spus Liviu Dragnea despre proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputaţilor

ro

24 Apr, 2019 13:38 444 Marime text
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputaţilor, că nu s-a produs nicio schimbare, "nici măcar o virgulă deasupra deciziilor CCR", informează Agerpres.ro

"Nu a fost făcută nicio modificare. Haideţi să fim riguroşi, o să vină alţii să vorbească - nişte mincinoşi, la Codurile penale s-a declanşat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri şi spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituţionale şi nu pot fi acceptate şi o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituţionale şi o serie de articole sunt constituţionale fără să fie modificate. Decizia luată de noi de anul trecut a fost ca doar articolele declarate constituţionale şi cele neatacate să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură. Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziilor CCR. Astăzi s-a încheiat această procedură parlamentară parţial, pentru că o să atace din nou la CCR nişte articole declarate deja constituţionale. Deci, nu e niciun fel de modificare", a afirmat Dragnea, la Parlament.


Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectele de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală. PNL şi USR a anunţat că o să le atace din nou la Curtea Constituţională. 

Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii