Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa dă startul Târgului TINIMTEX, ajuns la o nouă ediţie

ro

16 May, 2016 15:16 2767 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 18 – 22 mai 2016, cea de-a 67-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte Tinimtex, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
 
De asemenea, şi Târgul internaţional Expoagroutil a ajuns la o nouă ediţie. Acesta se va desfăsura în perioada 26-29 mai, pe platforma Centrului Expoziţional Constanţa. Evenimentul reuneşte producători, importatori şi comercianţi din diferite domenii: tractoare, combine, maşini şi echipamente agricol, agenţi de fertilizare şi protecţia plantelor, produse agricole şi alimentare, maşini şi echipamente din industria alimentară, produse alimentare organice şi tradiţionale, pescuit, vinuri, apicultură, gradinărit, finanţe şi asigurări.
 
De asemenea, trebuie să ştiţi că Black Sea Ports & Shipping 2016 a ajuns la ediția cu numărul cinci şi, pentru prima oară, va avea loc în Constanța. Acest lucru este posibil datorită gazdei, Administrația Porturilor Maritime Constanța, și suportului oferit de CCINA Constanţa, în calitate de partener oficial.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii