Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant. O tânără susţine că a fost violată timp de 10 ani de tatăl vitreg. Suspectul a fost reţinut

ro

27 Feb, 2018 13:40 2019 Marime text
Astăzi, 27 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală.
 
Potrivit Poliţiei Capitalei, la data de 19 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în perioada 2008 – 2017, tatăl său vitreg a agresat-o sexual şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu acesta.
 
Victima a fost audiată în prezenţa unui reprezentant DGASPC Sector 5 şi, urmare administrării materialului probator, a fost obţinut un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuieşte familia persoanei vătămate, în urma căreia au fost ridicate mai multe obiecte şi bunuri.
 
Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Secţiei 19 Poliţie.
 
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii