Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:22 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii concursului „România mea, România de mâine” au vizitat Parlamentul European

ro

07 Dec, 2014 14:28 1553 Marime text
Câştigătorii concursului „România mea, România de mâine” s-au întors din excursia la Bruxelles pe care au primit-o ca premiu pentru că au răspuns la provocarea senatorului Christian Gigi Chiru, co-preşedintele PNL Constanţa, potrviti unui comunicat de pesă al formaţiunii remsi redacţiei.
 
Tinerii au avut ocazia să viziteze Parlamentul European după ce parlamentarul constănţean i-a provocat să scrie un eseu cu tema „România mea, România de mâine”, în care să spună preşedintelui României ce soluţii au pentru o Românie mai bună, România viitorului, România, aşa cum o doresc pentru ei şi pentru copiii lor. Cele mai bune lucrări i-au fost trimise preşedintelui Klaus Iohannis.
 
Câştigătorii concursului, autori ai celor mai bune eseuri, au vizitat Bruxelles în perioada 3-5 decembrie şi s-a întâlnit cu parlamentarul european responsabil de zona Sud-Est a României, Traian Ungureanu.
 
Tinerii liberali au vizitat Parlamentarium, centru care oferă o experienţă unică în cadrul Parlamentului European, în cadrul căruia se pot afla toate informaţiile despre instituţia reprezentativă la nivel european.

Ti-a placut articolul?

Comentarii