Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:00 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casieriile Enel nu vor funcționa luni, în ziua de Sfânta Maria

ro

11 Aug, 2016 16:54 916 Marime text
Reprezentanții Enel anunță că punctele de lucru din Constanța nu vor funcționa luni, 15 august, zi declarată liberă prin lege. Vineri și marți însă, casieriile societății vor funcționa după programul normal, de la 8:00 la 16:00.
 
Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.
 
De asemenea, în sectiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract furnizare energie electrică.
 
În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri ( bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html 
 
De asemenea, pe 15 august, nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică

Ti-a placut articolul?

Comentarii