Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură în Portul Constanţa Sud Agigea. Ce au găsit polițiștii într-un container sosit din Emiratele Arabe Unite (galerie foto)

ro

23 Aug, 2018 16:31 1422 Marime text
Poliţiştii au ridicat aproximativ 372 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 300.000 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 august a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială din județul Prahova.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 372 de parfumuri, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

”Bunurile, în valoare de 300.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii