Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă la frontieră. Ce au găsit polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă într-un container sosit din China (galerie foto)

ro

23 Jan, 2019 15:51 1387 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, bunuri în valoare de aproximativ 1.440.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 23.01.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de risc, împreună cu lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost descoperite 144.000 pachete cu prezervative susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Acestea aveau ca destinație o societate comercială de pe raza județului Ilfov, administratorul firmei fiind un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

”Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.440.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun” - au mai transmis reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii