Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă în Portul Constanța Sud Agigea. Ce au descoperit polițiștii de frontieră într-un container sosit din China (galerie foto)

ro

05 Jan, 2018 13:51 1792 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 950 diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 170.000 lei, dacă ar fi fost originale, informează Garda de Coastă. 
 
În data de 05.01.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Călărași. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.

În urma controlului au fost descoperite 950 diverse bunuri (jucării și produse de mobilier pentru copii), ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 170.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Sursa foto: Garda de Coasta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii