Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreața Anca Badiu, în lacrimi la "CanCan TV" A vrut să se sinucidă! (video)

ro

17 Jun, 2011 01:26 1886 Marime text

Fosta solistă a formației Class Anca Badiu a suferit din cauza mai multor probleme de sănătate pe decursul ultimilor ani. Doctorii i-au găsit acesteia un chist uretral din cauza căruia a fost operată iar apoi cadrele medicale i-au prescris un tratament cu hidrocortizon, substanță ce a făcut-o să îa foarte mult în greutate, circa 20 de kilograme.

Aceasta nu a putut să trăiască cu gândul că are prea multe kilograme și a ignorat sfatul medicilor de a nu face efort fizic pe durata tratamentului. Din această cauză se îmbolnăvea foarte des, hidrocortizonul fiind un steroid ce suprimă sistemul imunitar. Badiu a fost aproape să își ia viața din cauza modului în care arăta și se simțea.

Anca Badiu, aproape de sinucidere

Cântăreața a fost prezentă joi, în platoul emisiunii "CanCan TV", difuzată de B1 TV, unde a fost aproape de a plânge cu gândul la toate încercările prin care a trecut.

Aceasta a recunoscut că a fost extrem de aproape de suicid din cauza problemelor cu greutatea.

Anca Badiu, în lacrimi la CanCan TV

Badiu a spus că a luat 20 de kilograme în doi ani din cauza tratamentului cu hidrocortizon și a depresiei cauzată de acesta. Cântăreața s-a declarat deranjată de acele publicații care o criticau pentru aspectul fizic și care nu s-au deranjat vreodată să o întrebe ce se întâmplă.

"Nu am probleme psihice, despresia mi s-a tras de la boală și de la tratament", a declarat vedeta.


VEZI prin ce încercări a trecut Anca Badiu

Vezi video >>aici<<

Sursa: b1.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii