Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canabis descoperit de polițiști în urma perchezițiilor

ro

15 Oct, 2018 18:05 1052 Marime text
La data de 11 octombrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Harghita au depistat, pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care deținea, într-un autoturism, aproximativ 270 de grame de muguri de cannabis, porționate și ambalate în 60 de pungi, precum și 490 de grame de fragmente vegetale(frunze și inflorescențe) de cannabis. 
 
În urma a două percheziții domiciliare efectuate de polițiști, au mai fost descoperite 2,3 kilograme de cannabis.
 
De asemenea, au fost ridicate 27 de plante din specia cannabis, cu dimensiuni cuprinse între 140 și 360 cm., acestea fiind cultivate pe o suprafață totală de aproximativ 200 m.p..
 
Din cercetări rezultă că întreaga cantitate de droguri ridicată de polițiști ar proveni dintr-o cultură de cannabis inițiată de bărbat, în cursul lunii mai 2018,într-o localitate din județul Harghita, atâtcu scopul comercializării, cât și pentru consum propriu.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind luată față de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Cercetările continuă față de persoana în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu,  în conformitate cu prevederile Legiinr. 143/2000. 
 
 Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita șiLaboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii