Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie SUA Donald Trump și-a cerut scuze pentru comentarii obscene

ro

08 Oct, 2016 08:45 1815 Marime text
Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump și-a cerut scuze ieri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene. Înregistrarea este inclusă într-un articol din Washington Post, citat de Reuters, scrie Agerpres.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la "Access Hollywood", căruia i-a explicat că "dacă ești vedetă, te lasă" (n. red. - cu sensul evident "să faci sex cu ele"). La data respectivă căsătorit de câteva luni cu a treia sa soție, Melania, Trump povestește cum "s-a dat" la o altă femeie, și ea căsătorită, dar n-a avut succes. Identitatea acesteia nu este clară, dar comentariile despre fizicul ei - da, relatează Agerpres.

„A fost o glumă de vestiar, o conversație privată care a avut loc acum mulți ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urâte pe terenul de golf - nici pe departe. Îmi cer scuze dacă s-a simțit cineva jignit", a declarat Trump într-un comunicat transmis de stafful său de campanie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii