Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în SUA! O maşină a intrat în coloana oficială a preşedintelui Joe Biden

ro

18 Dec, 2023 08:50 860 Marime text
Un vehicul din convoiul lui Joe Biden a fost lovit duminică de o maşină în timp ce preşedintele SUA părăsea sediul său de campanie din statul american Delaware, transmite AFP.

O bubuitură puternică s-a auzit în momentul ciocnirii dintre o berlină cu un SUV din convoiul prezidenţial staţionat într-o intersecţie din apropierea sediului campaniei, la aproximativ 40 de metri de Biden. Agenţii au oprit imediat berlina de culoare argintie, înmatriculată în Delaware, şi şi-au îndreptat armele spre şofer.

Personalul de securitate l-a condus rapid pe preşedinte într-un vehicul care aştepta şi l-a îndepărtat de clădirea situată în centrul oraşului Wilmington.

"Preşedintele şi Prima Doamnă sunt bine", a declarat un oficial de la Casa Albă unui reporter AFP care a asistat la incident.

Adunaţi pe trotuar în faţa birourilor de campanie, unde preşedintele şi Jill Biden luaseră masa împreună cu echipa lor, reporterii tocmai terminaseră de pus întrebări preşedintelui Biden la ieşire, în momentul în care a răsunat bubuitura, o expresie de surpriză apărând chipul preşedintelui.

Jurnaliştii au fost strânşi rapid de personal pentru a se alătura convoiului care părăsea scena incidentului.

"Sunt pe cale să fie evacuaţi, trebuie să plecaţi", a spus un membru al personalului reporterilor în timp ce personalul de securitate securiza zona.


Biden a ajuns în siguranţă la domiciliul său, fără alte incidente. 

Sursa: Agerpres.ro. 



Citește și
„Strategia pentru Marea Neagră de către Congresul SUA, consolidează susținerea pe scară largă a regiunii noastre"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii