Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania pentru alegerile europarlamentare, la start

ro

25 Apr, 2014 09:45 2069 Marime text
Astăzi, de la ora 00.00, a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai. 15 partide şi alianţe politice sau electorale şi 8 candidaţi independenți participă la alegerile europarlamentare urmând ca la scrutinul din 25 mai să fie aleşi cei 32 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European. Până la data de 24 mai, candidații pot participa la mitinguri, marșuri și își pot exprima convingerile prin intermediul canalelor mass-media.
Potrivit CNA, 70 de televiziuni centrale şi locale şi-au declarat intenţia de reflectare prin emisiuni specifice a campaniei electorale ce se va desfăşura în perioada 25 aprilie - 24 mai. Totodată, 84 de radiouri centrale şi locale vor difuza emisiuni electorale în această campanie, potrivit adreselor depuse la CNA. Accesul partidelor politice, alianţelor şi candidaţii independenţi care participă la alegeri la serviciile publice de radio şi televiziune este gratuit.
De asemenea, primarii, cu sprijinul organelor de ordine publică, sunt obligaţi să asigure integritatea panourilor, afişelor electorale şi a altor materiale de propagandă electorală amplasate în locuri autorizate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii